Godnatt

Nu ska jag snart försöka sova ! Ska upp tidigt och jobba imorgon och efter jobbet åker jag hem ! :D
Ska bli underbar att äntligen få komma hem en sväng och träffa mina nära och kära! Jag saknar dom såååå mkt ..
VET att helgen kommer bli toppen.. något som gör hemfärden perfekt vore om vi fick sol och vårvärme.. då kommer jag må sådär läskigt, äckligt  bra !

Jag längtar till imorgon! <3

Ses snart!
Kyss

Vårsol och tussilago

Solstrålar och glass är något av det bästa sånna här tider.. Tussilago bekräftar våren på riktigkt! :)
Nu när vi är på väg mot "rätt" årstid blir allt lättare, till och med de tidiga vakterna då man börjar fem eller sex på morgonen, det är ju nästan ljust när man åker till jobbet ! Man vet att man hinner komma hem, ha hela dagen framför sig...
Solen har ännu inte nått våran balkong eftersom vi har kvällsolen så där är det inte mysigt att sitta än, men har ialla fall uträttat ärenden på posten ídag så äntligen är snart jackorna framme efter mycket om och men ! =)
Snart eller lite senare ska jag träna också, det måste göras, hej och håå!!

Nästa vecka kommer jag hem till degerfors :D Det var ack så länge sen nu att jag knappt minns när... Och det ska bli så gött att komma hem ett tag, även om det bara blir över en helg lite drygt! :) Saknar alla där hemma !
Ett fullspäckat schema med allt vad som ska hinnas med på hemvisiten men det ska nog lyckas bra det med :D

Livet leker!
Premiär grillen är avklarad i helgen och nu är det bara att köra vidare....

Pusss



Inge solsken

Två lediga dagar och själv klart inge solsken då inte ! iställer har vädret varit upptaget med att regna lite och bara varit allmänt grått. Detta har medfört en hel del innesittande.. Dragit igenom någon film och haft det mys pys :)

Röda dagarna är slut och äntligen kan saker och ting återgå till det normala och saker kan hålla öppet som vanligt ! :) Imorgon innan jobbet blir det utan tvekan ett efterlängtat träningspass! Känns som det kan behövas efter påskens goda ! Hurrtig igen, det är mitt mål efter ca. en veckas avbrott :P Sen jobb och jobb och sedan kommer en fri helg :) Ack så gött det ska bli då! vad det ska bjudas på i helgen står ännu oklart, men på ett eller annat sätt hoppas jag på nått lite roligt kanske ? Men ska nykterhetsveckorna hålla i sig eller ska det spricka redan i helgen ? ;P Asch, vi får väl se hur det ter sig så att säga :)


Kör hårt !

Puss Puss


Glad påsk lite sådär i efterhand

Glad påsk på er kära! =) Hoppas påsken och senare tiden har varit ett nöje med lite av det bästa! :)

Kiel resan som avslutades för en vecka sen var tipptopp! Kunde istort sett inte varit bkt bättre.. I kiel var det stekande sol och till och med i t-shirten kunde man sitta och nästintill svettas om man befann sig i solen! Det är något jag kallar gött och tur med vädret. Satt självklart på däck med en kall en när båten återvände till Norge :) Tog sig någon dag att repa sig efter den trippen sen kom påskhelgen som innebärt en hel del jobb, och självklart tackar man inte nej när varje timme innebär 100% tillägg :) men en bra helg ändå trots allt !
Nu är jag ledig i två dagar och då önskas strålande sol som man kan götta sig i! :D

Kort och gott!

ta hand om er!
Kysss


RSS 2.0