Yummmi !

Jaha tisdag igen i Jessheim, men för ovanlighetens skull ska jag inte säga att detta innebär fest! för det gör det icke, i varje fall inte denna tisdag =) idag har jag jobbat och har istort sätt precis kommit hem ! Och nu väntar bara en skön säng tror jag.. inga större ansträgingar. Jag har träningsvärk! Träning i morgon också? må nästan bli det! =) måste fortsätta hålla igång nu när man är i farten, vart ju ett break när sjukan kom och hälsade på så det måste tas igen! chapp chapp!
Idag har jag också på börjat min långfri som innebär att jag nu är ledig fram till nästa onsdag.. Gooigt, och helgen med stort H ! Ju mer jag funderar på det desto mer taggad känner jag mig.. Det kommer bli greeit! Jag mår mkt bättre än för några dagar sen och jag tror till och med tanden är på väg åt rätt håll. kan nästintill äta som folk :) Och jaa.. helgen är det ju Kiel som gäller, yummmi! Det kan bara sluta på ett sett tror jag ............

Nej annars kan det hända att man kanske trycker in någon extra arbetsdag under långfrin eller så blir det bara mys, träning och lite förtärnade av alkohol, om man inte skulle få nog i helgen vill säga ;)

Nej vad skulle man mer kunna tillägga i dagens uppdatering? Jag jobbar påsk, inga problem, fina tillägg! Vem firar påsken? :P

Hej då Mars, Hej April, april må ta med sig våren! =)

Puss & klem



Happy or sad? Glad eller ledsen?


Tandvärk och få timmarssömn

Hallå......

Hur står det egentligen till med allting? just nu i denna stund känns det inte så värst bra. Jag är fruktansvärt trött på grund av tidigt jobb två dagar nu som leder till få timmars sömn, och med tidigt innebär det klockan 5 på morgonen. Eller som jag skulle vilja kalla det, mitt i natten ! Samma sak imorgon, dock ska klockan ställas fram vilket innebär ytterligare en timme mindre sömn... ack ack! Men sen kommer ny vecka med star med två inte alls för jobbiga kvälls pass sen kommer långledigheten! :) Det ska bli gött det ! Tidigare i veckan drog jag faktiskt på mig lite sjukdom, halsont, huvudvärk och en del tandvärk.. Visdomständerna som trycker på och det känns fortfarande.. Kan inte påstå att det känns bättre heller, tycker nästan det blir värre och värre för varje gång det är dax att äta.. Så på gott och ont undviker jag mat, eller jag försöker äta så gott jag kan men det tar sin tid.. ajaj!

men nog om klagomål! Egentligen är det bra, förrutom överskriven text så finns inga större bekymmer :) och till helgen väntar ju en kryssning till kiel som jag inte finner några klagomål för =) det ska bara bli en nöjesresa med gott att dricka och trevligt sällskap.. Resten återstår att se ;)

för att inte undgå så var mamma här på besök förra helgen och det var väldigt trevligt.. vi åt god mat, shoppade loss i oslo och gick på promenad i jessheim för att smidigt sammanfatta våran helg vi hade ! Skönt att ha mammsen på plats ett tag också :)

nej ni, nu tror jag snart det väntar en dusch och nått att äta då det snart är sängdax för mig igen.... Snacka om att rockigare lördag får man leta efter? Nooot!

Ta hand om er folkens, klockan ringer när ni kommer från krogen inatt!

Puss&kram





Upptagen?

Hallå och ursäkta återigen! min dåliga närvaro keeps going. Jag ber om ursäkt och vet inte om jag finner någon vettig anledning ? :)
Antar det mest beror på att jag inte har tid ? eller jag orkar inte helt enkelt.. Kretsar ganska mycket runt en just nu och när man väl sitter ner och nördar lite så finns helt plötsligt inget att skriva.. Jag orkar dessveärre heller inte skriva ner tiden som gått så där detaljerat utan jag säger bara att jag lever, jag jobbar och jag äter och sover.. och utöver det så umgås man och mår gött , tränar varvat med mys och endel fest :) Men festandet dras det ner på, och det går faktiskt bra ! :D

I helgen kommer mammsen, planerna är hitills en shopping dag i Oslo imorgon iaf ! Sen får vi väl se, på tiden att hon kommer och ser hur hennes kära dotter bor nu för tiden :)

Nu ska jag göra annat, lägenheten är städad och nu ska jag bara mösa ner mig !

Ta hand om er tills vidare!

Puss Puss

Att sakna någon..


Tro det eller ej !

Hej hallå!

Ville bara på riktigt välkomna mitt nya jag .. har varit mkt snack men liten verkstad men nu så ! :)
Jag o Jonna har tagit tag i våran träning, på riktigt! senast som jag sa så var vi faktiskt iväg och tränade, och en riv start blev det med step styrka :) det kändes dagarna efter, men idag laddade vi batterierna igen och var på gymmet i två timmar och införskaffat månadskort ! Så nu är det träning som gäller ! bokat tid tisdag morgon med en insturktör för lite tips och råd sådär ! Cred till oss, det var verkligen på tiden!

helgen har också varit lugn, jobbat och softat typ.. städat och mått gött :) Kan bli träning imorgon med, ska även ringa och på om ett eventuellt extra pass på jobbet eftersom Jonna och Frida jobbar hela dagen imorgon ! Vi får väl se =)

Nej nej!
ville bara meddela hur duktiga vi blivit! =)

Kyss

lever du ?

Jag lever! Jag har bara inte haft tid eller ork att skriva ner något här så det har blivit en ganska lång paus från detta...
egentligen har jag inte så mkt att skriva nu heller.. skulle kunna skriva en lista av allt som hänt under den senaste veckan/veckorna som jag varit borta från detta. Men tror inte jag orkar det så vi siktar nog lite mer i nuet och framöver :)

Idag är vi lediga, egentligen är vi långlediga också, fruktansvärt skönt.. Men vi har valt att stänna här i jessheim, jobba lite extra och ha det gött ! har fått extra i helgen iaf och det är ju en början.. Idag ser planerna ut som sådan att vi snart ska kila iväg till storcentret en sväng och sprida lite cash antar jag.. sen träning faktiskt :) yes! Sen när våran nya sambo Frida anlänt hem blir det tacomys =)
Helgen blir det som sagt jobb, lika bra antar jag.. Var ju lite inflyttningsfest för frida i tisdags så... ;)

Nej vad ska man mer säga? Tycker tiden går så fort, vi är redan inne i mars, hallå ! Men desto närmare vår/sommar och sol.. Det tackar jag för =)

Nu kilar jag !

Pusspuss


RSS 2.0