Ooops.

Hej, så dålig jag är. Jag uppdaterar lite, jag jobbar och jag slöar!

Återigen en vecka har gått och ja, vad sker liksom.. Har typ jobbat, varit lite ledig nu onsdag torsdag men det har varit lugnt även då =) har typ chillat, kollat lite film, sovit och ja.. även hunnit fetat lite =$ Men ibland måste man..

Nu är det fredag igen och vi jobbar tidigt, hela helgen.. eller iallafall jag. Det känns inte så kul tycker jag, upp mitt i natten för att jobba klockan fem. herregud! samma sak även på söndag? det känns lite opepp, går rykten om en inflyttningsfest i oslo imorgon och jag vet inte om jag ska haka på eller hur jag ska göra.. Men jag tror jobbet får avgöra, jag ska vara smart och fråga om jag inte kan få börja senare på söndag, får jag inte det antar jag att det bara är att bita i det sura äpplet och istället ladda för lite festligheter till nästa helg, eller kanske redan på tisdag då det hederliga beer-call är tillbaka igen ;) Ja vi får helt enkelt se vad det blir :P

nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och mysa ner mig !=)

ha en bra helg!

Kyss

Veckan som gått..

Ja, nästintill en vecka har hunnit passerat och det känns ganska gött faktiskt :)
Har jobbat lite, jobbade måndag tisdag sen blev det en liten tillställning i tisdags med lite folk och gott att dricka. Det var trevligt, var ju trots allt lediga på onsdagen så vi ansåg oss själva värda det efter att ha slitit så hela helgen osv..
Sen har jag jobbat nu torsdag och fredag, börjat klockan 5 på morgon.. Puuh, det innebär att klockan har ringt sisådär mitt i natten, närmare sagt ringt första gånge klockan 3 för att man ska ha tid att snooza litegrann också ! Ja det har varit hårt men även det har jag klarat.. Har slutat elva båda dagarna så känns rätt värt ändå, man har ju hela dagen på sig sen då liksom =)

Igår så var vi ganska så händiga här hemma, eller händiga, men iaf duktiga.. Vi städade, eftersom tanken är att det ska städas varje torsdag.. Sen var vi faktiskt iväg och köpte lampor till köket så våra stjärnor för en gång skull fick plockas ner! Vi kände att det var lite på tiden faktiskt=)

Sen kom dagen, fredag idag och vi har fri helg.. Kom hem vid elva idag, då kunde jag inte annat än att lägga mig och sova i sisodär två timmar och vaknade ganska lagom tills Jonna kom hem.. =) Så nu är det Jonna som tar sin powernap för att vi inte ska somna innan åtta ikväll typ.

Vad kvällen har att erbjude för väntas och se, antingen blir det en lugn kväll men chill och lite let´s dance kanske? eller så tar vi en trivsam afton med ett glas vin och mår gött? =) Jag vet inte, vi får se vad det blir helt enkelt.. Och imorgon lördag, vad ska man göra då tro? Kan eventuellt bli utgång i oslo. Om inte så får det lösas på annat sätt.. Nått vettigt ska vi allt kunna hitta på.

Ta hand om er tills vidare!

Puss Puss


Hej Söndag

Sicken helg jag har haft, istort sett nu jag sätter mig ner och har tid att bara chilla lite.. =) Ägna en minut åt mig själv och nörda lite !

I fredags jobbade jag till åtta, kom hem och kollade lite Let´s dance med lite folk.. Hade eventuella planer på att kolla in en födelsedagsfest i närheten, men jag orkade inte? Skulle ändå upp och jobba på lördag o så vidare så det vart lugnt hemma i soffan/sängen =) Sen kom lördagen och jag var iväg och jobbad typ HELA lördagen? började två och slutade elva, alltså hela lördagen var sabbad.. När man efter nio timmar kommer hem runt halv tolv på natten är man inte mer sugen än att sätta sig tjöta lite med jonna innan det var dax för sängen igen och ladda inför en ny nio timmars dag på jobbet..Yeeeey ;) Så upp och hoppa igen och jobbade till nio idag.. Så hem kommen nu, har tagit mig en skön dusch, kokat lite nudlar och slagit mig ner i soffan för att bara chill och  vänta på att jonna ska sluta typ=)

Det är väl så jag skulle sammanfatta min helg lite kort och gott.. Jobba mat och sömn i stort sätt.. Men jag trivs ganska bra ändå.. Och ledig på onsdag och sen även ledig till helgen så i veckan lär det allt bjudas till lite fest!
Helgen kan eventuellt bjuda på en utekväll i Oslo till och med, det vore kul! :)

Vi får väl se =)

Jag hoppas att ni andra har haft en bra helg iaf! Jag klagar inte så värst på min helg ändå, förrutom att det känns som jag bott på jobbet så har det ändå vart helt okej.. Trivs på jobbet med mina kära arbetskollegor ;)

Men som sagt så är det rätt soft vecka kvar nu som väntar och en fri helg så Bling är snart back on track!

Det har kommit massa snö i Jessheim, igen. Jag är trött på snö!  "det finns ju bara en sopa! "  ;)

Vi har planer på en London weekend i april, ja tack! Ska bokas i veckan eventuellt!

Så, lite smått och gott!
Koooos dere!

Kyss


Sunshine..

Solen skiner. Jag har varit ute på en promenad i det fina vädret =) Det var otroligt skönt, dock jäkligt halt men det gick ändå..

Jonna jobbar och jag är själv här hemma för tillfället, vad ska jag hitta på ? :P Just nu sitter jag iaf med hårfärg i håret och väntar på att det ska värka =) sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? Funderar på om jag ska gå till köpcentret en sväng och kolla läget kanske?  inte för att jag egentligen ska shoppa direkt men borde typ kolla på några fina lampor till vårat köksfönster.. För snart måste faktiskt stjärnorna ner och då blir det så mörkt utan lampor..
Sen kanske man bara ska dega, kolla en film kanske? eller kanske inte göra något? känner att jag hur som helst ändå inte kommer att göra något vettigt :) Ska fixa lite tacos tills Jonna kommer hem från jobbet iaf! Gyy vad gö !

Igår jobbade jag en sväng, det var banne mig rätt gött, gött att göra nått vettigt, trots att rösten kärvade ganska rejält i början på morgonen och nästan hela dagen så gick det bra ändå.. Folk kunde ju iaf höra hyffsat vad jag ville ha sagt =)
Sen imorgon börjar helg igen, men vet inte om jag kan kalla min helg så mkt helg..

Jag kommer jobba hela helgen, kväll också... Imorgon jobbar jag till åtta och på lördag jobbar jag enda till elva på kvällen? Antar det innebär att det kommer bli en ganska lugn helg för min del, men rätt gött ändå? Hur många sådana fanns det under 2008? Iblad kan det vara gött att vakna upp på söndagen och inse att man mår bra, man är inte seg, man är inte bakis och man har inga pinsamma beteenden från gårdagen =) Lyckat! :D
Och tro det eller ej men i tisdags var övriga norgefolk taggad på lite utgång osv, men jag sjuk som jag kände mig och hade tagit på mig jobb på onsdagen sa nej ? jag stannade hemma och gjorde inget ? jag försökte friskna till lite och komma i säng i tid för att orka jobba? herregud, är det den Josefine man brukar stöta på? Hon tackar inte nej till sådana tillställningar, men  denna gång tog hon ett vuxet beslut! Stooolt : ) och i efterhand vet jag att det var rätt beslut !

Det kommer flera tillfällen !


   She like it!


Exploderar...

Då har man kommit upp till norge igen.. kom upp igår någon gång! Ganska gött att vara tillbaka igen faktiskt. Däremot av någon anledning har jag gått och blivit sjuk, började igår med en otroligt kliande och irriterande hals.. sen när vi typ kom upp hit, det var då huvudet började värka och fick en såndär feberkänsla.. Men det var bara att knapra i sig lite alvedon och ligga i soffan och sedan sängen.. Vaknade imorse i hopp om att det skulle ha blivit bättre men när jag skulle lyfta huvudet från kudden insåg jag att det inte var så bra, trodde huvudet nästan skulle explodera.. så jag klev upp och tryckte i mig två alvedon och gick och la mig igen! Jonna gick upp och städade hela lägeheten! TACK, du är bäst! Jag hade inte pallat det idag, inte just då iaf! Sen åt vi lite pannkakor och nu sitter man här i soffan igen !

Hade egentligen planer på träning idag men icke, det blev det inget av pga att man ska gå och bli sjuk så där opassade när vi äntligen hade tänkt att ta tag i det. Men dom ringde iaf från jobbet förrut så jag ska försöka jobba imorgon, räknar med att må bättre då, jag måste jobba då!

Nej undra om jag ska hoppa in i duschen och sedan återgå hit till soffan för att nörda lite oth innan det är sängdax :)

Puss

Vad blire...?

Vakna upp va fan!

Då var det en dag kvar i Sverige då, åker antagligen tillbaka imorgon igen och hoppas då på att få jobba en del extra, cash cash! =)

Igår blev det en sån där valig utgång och ja... det var väl hyffsat trevligt sådär.. Däremot må jag påstå att det börjar bli så mycket yngre folk, jag börjar nästan känna mig gammal ? jag är ju inte ens 20 än ! Men det blir ju var man gör det till, och man fick ju träffa en del kända ansikten som man saknat =)
Efter statt blev det en hederlig sams flöööt, jammii! Den fick ätas i bilen, den var slizad ;) Sen vart det någon såkallad efterfest i bilen? Ja, egentligen vet jag inte ens varför men vi bara hamnade där och blev kvar där till gryningen typ.. Men det var trevligt och idag är jag trött! Jag borde sova mera!

Idag får det bli en sån där gosig söndag med inga större ansträgingar!

Vart tog mitt nya liv vägen!??

Puss


Lördagsaktiviteter..

Då var det lördag igen och återigen är vi inne på spåret, det blir lite vin  och mys som vanligt =) Hoppas på en trevlig kväll ..
Börjar med middag hemma hos oss då Linnéa och hennes familj är överbjudna, sen bär det vidar på en ännu oplanerad afton som antagligen slutligen kommer sluta med hotellet =) Annars blir det en lugn dag fram tills dess. Funderar redan nu på att kanske ta tag i mig själv, och fixa och dola lite innan allt, eventuellt hinna med en powernap då jag inte sov så mkt inatt..

Igår vart det svartå, "tittade" på när några bastade och spelade poker typ.. Jag lärde mig "shuffla" ? eller hur det nu heter :) ganska stolt.. Mitt mål med kvällen och jag lyckades, creeeed! Annars vart det flöt och lite bilåknining innan man bar sig hem och sov vid fyra tiden.. Sen upp vid tio, elva imorse för att fixa lite grejjer och hinna ner till affären med grön skylt innan det hann stänga! =)


Puss Puss

Skååååål!


Hjärter dam...

Känner att det är ett underbart väder idag, solen skiner och snö ligger fint på backen! Man borde ta sig en promenad.. men seg som jag är så sitter jag här i stället och ska snart hoppa in i duschen och bli människa igen ! Sen ska jag ta mig ut en sväng, uträtta lite ärenden osv..

Annars kallar en helg i Degerfors, igen.. Vad gör man och vad sker? Här häder egentligen inte så mkt annat än mys kvällar eller en utgång ! Oddsen för att det blir lite festligheter imorgon är nog ganska stora med tanke på att, jaa.. Jag är ju trots allt hemma liskom.. Bör passa på att umgås med allt och alla så gott jag kan :P Men vi får väl se hur det blir med allt detta.. Något som är säkert att jag ska hinna med minst en riktig flööt innan jag åker tillbaka, kanske två.. Som jag saknar det !

nej nu väntar en uppryckning och duschen =)

Happy times! Just give me a SMILE!

Blir man inte glad när man tittar på dessa lyckliga ansikten ? :D


Sverige, igen..

Jaha ja, då var man i hemmlandet Sverige igen.. Var ju inte länge sen sist men kände att jag tog en tripp när man ändå inte fick jobba något i helgen :P

Åkte ganska tidigt idag för att hinna fixa lite innan vi kom iväg. Så var upp i hyffsat tid idag igen, sovmorrnar är det dåligt med nu för tiden =) Var hemma runt två, då hade vi även hunnit stanna i Karlstad en sväng så jonna fick införskaffa sig en ny mobil efter som hennes tidigare tydligen inte gillade att simma :P
Väl hemma så har jag väl istort sätt inte gjort mycket mer än umgåtts med mkin kära lille bror.. Han är nog nästan den som uppskattar det mest när jag kommer hem, i söndags hade han till och med sagt att han tänkte på mig, Bubben! :P

I helgen blir jag här och då får jag/ni se till att det bjuds på en del trevliga tillställningar så man hinner med allt man vill! ;)

Nu ska jag kila ut en sväng typ!

Puss

Det är sånt man får ta...

Hejsan hoppsan, nu har halva veckan gått, lill lördag och jag går mot en långledighet. Har jobbat nu i tre dagar sen får man ledigt i åtta dagar. Lyx för vissa, men inte för en pengabehövare! Kön för extra passen är lång och denna helg kunde vi glömma jobb men hoppas på lite extra jobb nästa vecka ! I need some money! =)

Igår jobbade jag först sen var tanken beer-call.. Det vart lite trivsel hos grabbarna med något glas vin sådär..Men, som det brukar bli, så beslutade vi oss för att bli kvar där istället, vi dansade ut granen, vi skapade ett dansgolv och vi sjung och hade det allmänt trevligt :) En sån där normal kväll här i Jessheim :P Men nästa månad kanske vi seriöst ska prova på beer-call på riktigt ! Det är banne mig på tiden!

Sen jobbade jag en sväng idag.. och tro det eller ej men stötte även på min kusin och min farbror på flygplatsen sådär av en slump typ =) min kusin, Michaela och hennes kille skulle flyga tillbaka hem till sitt.. Alltid kul men en överraskning, och kul att träffa de man annars inte träffar allt för ofta =)

Imorgon, ganska tidigt imorgon blir det hem färd till Degerfors igen.. bland annat på grund av att Jonnas bil ska besiktas osv. Men när hoppet om jobb i helgen inte finns så blir nog jag iaf kvar till sön eller måndag !
Vad ska vi hitta på då?

Godnatt!


tillbaka till vardagen...

Jaha då var det måndag, och idag är man tillbaka till vardagen igen. Ska snart åka iväg och jobba en sväng, hej o hå ! :)
Helgen som var vart helt okej faktiskt lite mys och en lite halv taskig utgång i lördags, det var en rentav lugn kväll och det var inte allt för mycket folk ute på krogen just då.. men det blir ju var man gör det till.. Fast vi beslutade att istället gå hem o flöta lite pommes och bea-sås :) aldrig fel, vad gör man inte när inte degerforsflöten finns i närheten liksom !

Annars blir veckan ganska lugn, kanske åker hem en sväng ons-fre, Jonna ska hem då och besikta bilen så får se om jag åker med eller om jag stannar kvar här i trakterna ? Det återstår att se! =)

Nej nu måste jag göra mig klar och kila!

ha det bra och hoppas alla fick ett värdigt slut på 2008 och en bra början av 2009..

Ska detta bli, The year?

Puss puss!

RSS 2.0