Stockholm

Här sitter jag i Stockholm, har för en liten stund sedan anlänt till Linnéas otroligt fina lägenhet och väntar nu på att hon ska sluta jobba =)

Hann komma lite snö även hemma i Degerfors, som ganska snabbt ändrades till slask men ändå =) Tågresan var trevlig, mötte Ida som även hon var på väg till sthlm :) tacka gud för sällskap.. Alltid en tendens att vara bekanta människor på samma tåg !

Ikväll är planerna än så länge oplanerade, kan bli utgång o det kan bli en soft kväll.. men lutar nog mer åt lite rajtan trotsallt, när Bling är i stan så ska det tas vara på! :)

Nej jag orkar inte sitta här o skriva mer nu..
mer story senare!

Vi hörs!
Kyss


En snabbis....

Hello my dear, ett avbrott som var väntat..
Nu är jag tillbaka hemma på en snabb visit för att ladda om batterierna. Har just klivit innan för dörren, packat om väskan för att imorgon bege mig till sthlm och spendera helgen där uppe hos Linnea =)
Återkommer hem på måndag och sen när man reser tillbaka till Norge återstår att se, tisdag? onsdag? time will tell :)

Annars känns det mest som att allt är som det alltid varit här hemma, känner ingen större saknad efter denna "höla" ? Inget illa menat, Degerfors kommer trotsallt ändå alltid vara Degerfors.. Här finns/fanns många av de människor som betyder mest för mig ! Puss på det.. Men att utvidga sina vyer och komma ett steg vidare har gjort mig gott!

För att resumera Norge tiden som gått så kan jag bara säga, I love it! Norge är bra, eller nej det är inte bra det är jätte bra, super bra! =) Trots all otur vi vart med om sedan flytten och alla onödiga utgifter så finns det ändå en charm med det med, det är det som gör att man aldrig kommer glömma Norge vistelsen.. När man flyttade till Norge som 19 åring och inget gick som det skulle till en början, men sen ....? ja, fortsättning följer ! Otur vänder till tur, eller?

Btw, första snön har lagt sig i Jessheim =)


Villa bara lägga en liten notis... En liten snabbis sådär tänkte jag! = )
Mera kommer senare, framöver någon gång!

Ta hand om er gott folk!

Jag är i Sverige, det är billigt att ringa nu ;)

Puss B.


Just another sunday

Här sitter man då, återigen en söndag då man mår som man förtjänar .. Idag väntar en bilfärd tillbaka till Norge igen och förtillfället känns det otroligt jobbigt, men när man väl kommit iväg och anländer så kommer allt kännas som vanligt igen :) Back to normal och imorgon ska vi inta våra uniformer för första gången på riktigt, snacka om stiligt =P

Gårdagen var faktiskt himla trevlig. Var så kul att få träffa och prata med er flickor igen, som jag saknat våra stunder och middagar =) Sen åkte vi vidare till hotellet och Amanda och ja vad säger man.. Jag höll Amanda i handen :P  Det är typ så jag har summerat den kvällen/natten.. Nej men ärligt så var det faktiskt en trevlig kväll och kul att få träffa alla kära medborgare häromkring igen! Annars har jag egentligen inte så mkt att tillägga just nu..
Är egentligen bara allmänt seg och känner att fantasin och skrivandet inte är på rätt humör just nu....

Där med tror jag att jag avslutar detta inlägg och dagen där, även min visit i Sverige som snart är slut.. 

På återseende gott folk =)
Ta hand om er.

Pga inget fungerande internet i Norge ännu så bör ni inte räkna med en regelbunden uppdatering. Men det kommer!






Peace Love and Understanding


/ Josefine




Fredags mys

If i told you things i did before
Told you how i used to be
Would you go along with someone like me
If you knew my story word for word
Had all of my history
Would you go along with someone like me....

 

En lång och trevlig fredag har jag haft. Har varit ett underbart höstväder, gula löv och skinande sol är det som gör hösten till något fint.. Men dessa stunder brukar man ofta glömma bort, höst förknippar man med gråa dagar.. Men även hösten har sina fina stunder, belive it or not! =)

Var i Örebro i förmiddags och spenderad pengar, en hel del pengar faktsikt.. Men det är vad som får en att må bra, och jag kände att resurserna fanns på kortet som gav mig tillgång till dessa nya klädesplagg och så vidare =) Mättade en del av mina behov iaf.. Annars kom man hem och åt middag med familjen och hade en allmänt mysig fredag, vet inte när jag hade en sådan lugn och sansad fredagskväll hemma i soffan ? :) Även ett kärt besök av min sambo Jennifer, vi behöver varandra ;)

Imorgon däremot väntar andra bullar, då är det först en förmiddag med mamma och en sväng förbi mormor och morfar.. Sen är det hem och fest som gäller, en fest tillsammans med mina käraste flickor, ett efterlängtat återseende! Som jag saknat dom<3 kvällan kan inte bli annat än lyckad tror jag!




Nu väntar en film? eller eventuellt sängen =)
Ha en fortsatt trevlig helg!

Love Bling



Legenden är tillbaka...

När man varit borta ett tag, inte speciellt länge egentligen men ändå, så verkar det helt plötsligt som man har varit borta föralltid. Helt plötsligt vill alla stanna och prata med en, undrar vad man gör här, bor inte du i norge? Helt plöstligt har man blivit någon slags legend som de flesta vill veta mer om? Positivt? vad vet jag, iaf ett tecken på att folk bryr sig  =)


I alla fall så har dagen bestått av pizza tillsammans med lillebror =) Även ett välbehövt återseende med Linnea, blev en fika och en massa snack om tiden som varit, gud vad jag har saknat dig!
Hann även med en snabb visit i Idas nya lya, kul få träffa henne igen och se hur hon har det, mycket fin lya du investerat i..

Imorgon väntar fredag och eventuellt en sväng till Örebro för lite shopping, måste passa på nu när man är i Sverige här är det näst intill billigt nu =) Annars får vi se vad dagen kommer att erbjuda, middag med familjen blir det iaf ..

Nu blir det något mer socialt.

Kyss
"But I know I'll see your face again.."

Blivande bloggerska

Hej svejs!

Nu tänkte jag, bättre sent än aldrig, starta en egen blogg. Med tanke på att man flyttat över landsgränsen till Norge och skaffat sig ett eget liv så kan det alltid vara kul att dela med sig av det norska vardagslivet =)
Jag har redan hunnit varit bosatt i Norge i lite mer än en månad och jag finner inga anledningar att klaga! Norge är toppen och jag trivs med det mesta som har med Norge att göra, It happen to be the best thing i´ve ever done!  :)
Har redan funnit ett gäng härliga personer som förgyller vardagen där borta, känns nästan som en enda stor familj.

Är för tillfället på hemma plan, Degerfors för att bland annat fira vår Sandra som fyllt 18 år, finally! Även träffa alla andra kära medborgare som man saknat under tiden =) Detta medför en helg fullspäckad med underbara återträffar, god mat och en del party !
Även en hel del mys med min lillebror Jonathan, han somnade i min säng igår för att han skulle vakna när jag kom hem, guleplutten! <3 och inte minst hade han sagt att "Jossan brukar ju vilja äta pizza när hon kommer hem så hon och jag kan ju dela på en.." Han vet vad en syster behöver när hon kommer hem  ;)

Nu väntar en uppfräschning innan familjen anländer hemmåt :)

Puss J.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0