Stämmning..

Det går undan =) Inte ens en månad tills jul.. Tiden går fort!
Jag har iaf druckigt julmust och ätit pepparkakor, en start på något som man efter jul nästan spyr på ;) Vi har fått upp en stjärna i fönstret och fler ska det bli!  Lite lagom julpynt ger en varmare och mysigare stämning liksom ! Mys humör ;)
Men julen får allt vänta lite, än är jag inte redo!

Vi jobbar och står i.. Imorgon är det helg och ledigt ! Premiär på "Taket" ett omtalat uteställe här som rustats upp! Hört många bra ord om det så hoppas på en toppen kväll :) Kul att få gå ut och dansa igen! de andra gångerna har utgångarna slutat hit och dit och trånga svettiga ställen men nu så, jag hoppas på förbättringar, nu ska det bli dans och drinkar :)
Detta leder till den stora frågan? :P vad tar man på sig? man har en garderob med kläder, kläder man köpt men inte använt, men ändå inget man vill ha på sig? Alltid samma visa, alltid samma beslutsångest innan man valt..
För sant som det är sagt så kan en outfitt som känns fel förstöra en kväll...Right?

Nej nu äre klar tjötat..
Ville bara säga HEJ!

Take care !


Over and out

Hej!
Nu har jag avslutat mitt oc maraton, som vanligt föll jag en och annan tår! 
vad ska jag göra nu då? Sitter o väntar på att mina sambos ska komma tillbaka så jag får lite sällskap i våran lya igen.. Men tills de kommer vet jag inte vad jag ska göra? Roa mig själv, gå på promenad? bara dega? :P jag vet inte? =)

Annars är allt bara bra med mig, finare väder idag än igår iaf ! Imorgon är det tillbaka till arbete igen, men då bara tills fredag sen ledig helgen och vem vet vad som väntar då? =) Här kan allt hända, här är allt möjligt och här spårar det alltid ;)

Nej nu kanske jag ska fixa mat eller nått annat vettigt? :)

Puss!


Bättra mig ?

Tillbaka, ännu en gång efter en blogg paus.. Icke lov! Ska försöka att bättra mig men just nu är  allt bara bra, allt flyter på och man njuter av Norge.. Har egentligen inte tiden, och knappt orken att sätta mig ner och skriva ett blogginlägg men ville liksom bara visa att jag finns kvar, och det ska ske förändringar :P

Som nyårslöfte tror jag att jag ska lägga ett löfte om att bättra mig, bli mer angagerad i vissa saker, som bland annat bloggandet =) tills dess antar jag ni får nöja er med ett inlägg lite då och då..

Iallafall, det går så länge att jag inte vet vad jag ska säga? jag vill inte sitta här och skriva massa skit som ändå ingen orkar läsa..
Så istället för att berätta om allt som hänt dessa veckor ska jag fatta mig kort, vi har kommit igång hyffsat bra med jobbet, självklart ska inget gå smärtfritt när det gäller mig och Jonna men vi är på god väg iaf.. Jag o Jonna var själva här förra helgen och bara dom orden får nästan tala för sig själv ;) Det var bag in box hit och dit och det var martini och det var efterfest till tidig morgon! =) Det var toppen! Annars jobb jobb och jobb.. nu ihelgen har vi jobbat så det har varit en lugn helg =) Men nästa helg är vi lediga igen och då är vi back on track ;)

Nu ialla fall så sitter jag här ensam i våran lägenhet för första gången.. Det blåser storm utanför och jag ligger mest i soffan och är fast i mitt oc maraton jag startat :)

Nej jag ska bättra mig.. Ska bli oftare..
Men nu ska jag dock avsluta och fortsätta mitt maraton!

Take care!


En notis..

Hej, en liten snabb notis här bara medan man satt sig vid en dator för en gång skull =) Vårat internet har kommit men vi har inte lyckats koppla in det ännu.. Men det är ett steg närmare nu! :) Snart kommer vi inte vara helt isolerade från omvärlden utanfäör jessheim ;)

Allt är bara bra här uppe iaf! vi myser och jobbar och allmänt trivs! Även min far, Leo, Michaela och Alex var uppe på en snabb visit idag för att hälsa på! =) 

Imorgon är det fars dag, värt att minnas! Samt Elinas Födelsedag!  :) Grattis i förskott gumman <3

det var allt, over and out! 
På återseende, Ta hand om er!

Pusss J.

Att vara någon slags hacker...

Vilken dag, var uppe lite förtidigt idag för att åka till frissan o klippa mig.. Det gick väl vägen, skönt att få bort en hel del slitet men nu känner man sig så "naken".. Jag saknar redan mitt hår.. Det låter som jag klippt av mer än vad som är sant kanske, men det är avklippt tillräckligt för att jag ska kunna sakna det och nästan ångra klippet :P Men iaf, hår växer som ogräs! =)

Annars idag har jag försökt leka någon slags hacker? har försökt fixa min iphone som cp:at ihop sig.. Jag hämtade några uppdateringar som jag tydligen inte borde ha gjort eftersom jag nu inte kan använda den.. När jag var i sthlm var vi inne i en apple butik och skulle fråga om dom kunde göra något, jag fick till svar " hämtade du uppdateringarna...? Grattis! " Där försvann mitt hopp.. Men hoppet kom tillbaka när en kund berättade att det ska gå att fixa ändå.. Så hela dagen har jag följt instruktioner, laddat ner program och försökt låsa upp iphonen igen men än har det inte vart några direkt framsteg ! Jag är ingen hacker, jag behöver nog hjälp :P
Om någon kan eller känner någon som kan detta så är jag gärna mottaglig för hjälp att lösa detta! Jag saknar min Iphone... =)

Ja och annars, jag väntar på att mamma ska komma och lämna en flötig pizza till mig =) måste som sagt passa på när man är i Degerfors med en oas fylld med pizzerior! :)
Ikväll? Ja kvällen är ännu ganska så oplanerad.. En sista kväll innan jag åker tillbaka igen.. Den bör tas vara på! =)

Ska man val vaka? somnar jag?

Pusspuss



" Det finns alltid ett om, tänk om....?"


Degerförs..

Hur ska jag summera? =) Jag har haft en toppen helg i Stockholm med Linnéa! :) Massa mys, god mat, sötsaker och vin!

Kom upp i fredags då jag direkt åkte och mötte upp Linnéa utanför hennes jobb för att ta en lunch med henne och hämta en nyckel till hennes lägenhet.. Sen gick jag en snabbis på stan för att sedan återvända till hennes lägenhet! Den var så fin och mysig :) Sen kom Linnea hem och vi handlade och planerad en eventuell utekväll. Vi tog oss någon cider så där, kollade idol men insåg efter ett tag att vi var för trötta för att ta oss ut så vi blev hemma i soffan och mös och bestämde att satsa allt på lördagen istället :P
Lördagsmorgonen började med att vi gick på stan, och åt otrolig god mat, kina mat var det.. Och förresten får inte glömma att nämna att vi smakade sushi, och ja hur ska man säga, det smakade rå fisk.. Inget för mig tyvärr, men det var absolut värt att smaka nu slipper jag gå och fundera på om sushi är något för mig. :P Sen blev det ialla fall hem och fixa och dola och dricka vin och trivas sen blev det utgång mötte upp Erik och hans polare.. Var på någon bar och drack lite och lite till, sen skulle vi vidare men osis som vi har var vakterna av kvinnligt kön vilket inne bar att det vägrade släppa in oss.. Typiskt tjejer ;)
Men kvällen var trevlig och Söndagen blev en soft dag med en fika på stan och film mys typ =)
Tack Linnéa för helgen!



Kom iaf hem till degerfors idag, har inte hunnit gjort så mkt ännu men ska väl snart ta tag och göra nått vettigare när man ändå är här..

Ha det bra gott folk!
Vi höres!

Kyss B.

RSS 2.0