Den kom och den gick

Hej, ett återseende som var på tiden.. Efter att ha anlänt tillbaka till Norge så återgår det mesta till vardagen. Man jobbar och man sover och där emellan bara har man det gött. Ofta lite för gött som innebär att man inte ens tar sig tiden att skriver en rad eller två här =)

Men jag överlevde denna helg iaf. Fredag den 13, den gick smärtfritt igenom och ingen skada skedd. Lördag och alla hjärtans dag kom också och som en glad överraskning hade mamma lämnat min årliga choklad ask och en triss lott till Jonna så hon kunde ge den till mig på alla hjärtans dag ! =) Choklad asken är min alla hjärtans dag !
Sen som en chock, fick jag även en blomma på jobbet  men sen om man ska vara lycklig över den är en annan femma. Tror mer jag blev orolig och ville hellre bara slippa den! Hade ju kunnat varit någon annan beundrare kanske ? :) Men men, det var bara tacka o ta emot typ.. Ialla fall så beslutade vi även på jobbet att det fick bli en liten utgång i lördags och det slutade faktiskt med bowling osv! Fruktansvärt kul och spela bowling faktiskt, tror inte jag gjort det sen jag var liten och korvarna fanns till hjälp ;) men det gick förvånandsvärt bra och jag vann alla tre serier. Goo Jossan!

Annars bara jobb och nu idag är jag ledig. Jonna jobbar till sju och jag har inte riktigt smitt mina planer för dagen än ? Undrar om man ska ta en bärka eller om man bara ska ta det lugnt :) Tisdag är ju ändå våran dag här i norge nästan ;) Men vi får se.. Ska ju upp och åka till charlottenberg imorgon också, måste storhandla typ, puuuh! Det känns tungt faktiskt, en av de tråkigaste vägarna och sammanlagt tar det ca 3 timmar tur och retur!

Nej nu ska jag ta mig en promenad tror jag och hoppa in i duschen !

Välmött gott folk !


Fucking snö här!

Norge, nu har jag kommit till norge.. Kom fram igår kväll någon gång, ganska skönt.. Men fan vad snö det kommit.. Man såg inte våran trappa typ, det fanns istort sett inga tappsteg ?:O Så jag fick försöka pölsa mig upp för trappen ändå men en tung jäkla väska.. In med den, och knappt så det gick att öppna dörren, hallå! Så det var bara att greppa skyffeln och börja skotta, fy fan det var hemskt! Jag vill aldrig skotta igen.. Inte så mkt snö iaf .. Puuuh, det var en jobbig start.. Ni ska se våran balkong, hela den är full i snö, skulle man gå ut där skulle det stiga över midjan, lätt .. usch! Iallafall så efter min skottning och min inre ilska satte jag mig och försökte lugna ner mig, började packa upp, tog mig en dusch och kröp ner i min nybäddad säng, det var skönt.. Så låg jag där och kollade lite oth innan det blir sov dax.. Det var gött!

Men idag är det iallafall en sån där typiskt fin vinterdag med solsken och snö på backen, så där så det knastrar mysigt under fötterna, det är enda gången jag uppskattar vintern.. Men jag ska iväg och jobba här så jag har inte orkat ta mig ut innan.. Borde unnat mig en promenad men jag kände att jag låg i sängen istället =)

Idag kommer jonna upp igen iaf ! Det känns bra, lite läskigt och sova själv ändå och det är så tyst hela tiden.. Vem ska jag prata med ?

Nej nu borde jag fixa lite innan jag åker till jobbet !

Puss puss!

Going back..

Jaha, då var väskan packad igen och det är dax att åka tillbaka till Norge igen. Rykten säger fruktansvärt mycket snö och det gör mig inte glad.. Antar det innebär att man behöver skotta? att man får snö i skorna och att det är svin kallt ! Jag vill ju ha vår och sol! =)
Börjar jobba imorgon igen och jobbar hela helgen, känns lite halv segt sådär. Men man har ju fått sig en långledighet som varit helt great ! Hinner med det mesta med vad man vill ha ut av det .. Träffa de man saknar och äta en och annan flöt typ ! Även ett och annat ärende sådär =) ja jag har nått mina mål men vistelsen i dfs och hunnit med sthlm och Linnéa, det är värt  =)

Ja, vad blir det annars må tro.... Egentligen har jag inte så mkt att säga, inget vettigt som ligger och gror men ändå fick jag lust att skriva ner några rader. Jag skulle kunna predika om sånt som ingen egentligen bryr sig om eller något som jag inte vet ett skit om men jag struntar i det !

Jag önskar er alla en bra dag helt enkelt !

Take care!

Man vet vad som är rätt, vad man bör göra. Men ändå gör man det inte ? Man backar undan!

Soligt stockholm

Hallå i stugan =) nu är jag hem kommen från min sthlm resa och den har varit jätte bra!


Kom upp dit i fredags och började med att ta en lunch med Linnéa och sedan ta en sväng på stan.. Sen åkte vi vidare hem till hennes lägenhet för att bara chilla lite och vänta på Linnéa ! När hon väl slutat fixade vi käk och mös framför tv:n och tog ikapp ett och annat ! Sen kom lördagen och då var det spring på stan hela dagen. Dock ingen storshopping utan några byxor och annat smått fick bli med hem bara.. skönt att bara strosa runt och så.. Sen kom eftermiddagen/kvällen och vi bestämde oss för att gå ut och äta gott och sedan blev det vidare ut på någon drink sådär :) Ganska lugn kväll ändå vilket var skönt.. ja sen kom söndagen, den annars ganska tråkiga söndagen i Norge då allt är tvär stängt och det finns inget att göra..Men vi tog tag i oss själva och gick på bio igår iaf! Även det himla mysigt! Så jag kan inte säga annat än att jag är fruktansvärt nöjd med vår resa och att det blir flera gånger, om inte allt för länge! Saknar min tjej <3


Annars vaknade vi upp i sthlm idag, solen sken och vädret var underbart! Synd att det var dax att åka då men vi hann  iaf uppleva det, marken var nästintill snöfri och solen värmde, Ååååh! Det är såå jag vill ha de.. Sen anländer man hit till Degerfors och här ligger marken täckt av snö, hört rykten om att det samma gäller hemma i Jessheim.. Men ja, våren kommer väl sakta men säkert hoppas jag ! Jag vill dissa vinterkläderna !

Ja ja, nu blir jag väl här i någon dag, och åker väl tillbaka till Norge på onsdag antar jag = ) Skönt ändå...

Nu ska jag sociala igen..
Puss Puss


Godmorgon sunshine...

Godmorgon, tur att inte alla har dåligt morgonhumör !

Igår var det första tisdagen i februari och det bjöd på en lite utgång i jessheim för en gång skulle och för att vara ärlig så hade jag riktigt trevlig =) var på haven och sjöng och dansade av oss lite ! Himla trevligt.. och det höll ut fram till småtimmarna ! ja det var kul.. Däremot väcks man av en klimakteriekossa till granne i morse, herregud.. Plingar en gång, två gånger och tre gånger, vi öppnar inte för vi sover! Men hon bjuder in sig själv och kliver in och börjat tjöta om allt! Inte okej, visa respekt ! :P nej men det är väl sånt man får ta ibland, tror någon stanns att hon är lite ensamn där nere och att hon inte kan göra annat än att komma hit och predika om hur hennes bägare runnit över ! Ajajaj.. jag kan faktikst inge annat än skratta tror jag ? ;)

idag är det iaf onsdag och eventuellt tar vi vårat pick och pack och åker till degerfors ikväll eller imorgon bitti typ =) Fast enbart för en kortis för att som sagt åka till Linnéa på fredag ! Det ser jag fram emot fakltiskt ! Hinner hem och eventullet hälsa lite på mammsen och övriga familjen en snabbis sådär ! Innan mammsen åker iväg till sälen och lever sitt liv! ;)

ja nej vad ska jag göra ? Plocka undan från igår kanske.. dammsuga lite och fixa lite ! yes det ska jag göra..

See you later sweden!

Kyss


Pöööt..

Hula hula..

Måndag igen och helgen har passerat igen, gud vad det går fort hela tiden. Vi har till och med inlett februari månad :) I lördags vart det lite vin och så.. Dock inte oslo som planerna var först utan vi var här och nu i efterhand är jag ganska glad för det. Det ledde till många investeringar i det ena och det andra ;) Där var vi och helt plötslig var vi där, på en "gala" liknade fest på ett hotell här i trakterna.. O ja, sen vet jag inte..egentligen får det tala lite för sig själv men vi lyckades få ett kort och kunde hånga in våra jackor och sedan försöka smälta in där bland alla galafina pojkar och flickor! Och ja vi försökte väl mingla bäst möjligt tills vi upptäckte något lite mer intressant ? Ja för att inte gå in på så mycket detaljer så pillade vi lite på alla saker som var utställda där och sen fick vi med oss ett och annat vettigt hem, utan några olovliga handlingar ;)! Bra investeringar i sånt som rakhyvlar, rakblad maskara och några fina dag och natt krämer =) Det var bra! Därigenom en lyckad kväll ! Tolka som du vill... =)

ja nu har vi iaf startat en ny vecka med jobb.. Jobbat idag och kommit hem och ätit mat. Husmor Jennifer har hittat tillbaka ;) Hon kom upp igår igen, men tur är att hon inte varit här på ett tag så att hon är sugen på att plocka och laga mat igen.. Puss!
Imorgon väntar jobb igen, sista dagen innan jag inleder en långledighet i sisådär åtta dagar.. Det ska infiras lite med beer call imorgon antar jag! Gör ytterligare ett försök ! Men tror det kan bli trevligt, måste infira långledigheten också!

Onsdag eller torsdag blir den en snbbvisit hem till degerfors för att på fredag åka upp till Stockholm med Jonna och hälsa på Linnéa ! =) Ska bli kul att komma upp till huvudstaden och strosa lite på stan och umgås! Saknar  min flicka! <3
Övrig info kommer senare!

Kyss


RSS 2.0