Ett stormigt Jessheim...

Gud vad det blåser, herregud! gött med långledigt nu då! En sån där jätte lång fri som innebär att jag inte börjar jobba förrän nästa fredag ! känns nästan lite onödigt när man inte har så mkt att göra liksom ? Men jag ska nog försöka få in lite exkta till nästa vecka tror jag ! Ska även jobba natt i natt.. Det känns inte alls så pepp just nu men det kommer väl kanske ? =)

Imorgon åker jag hem till Sverige iaf.. Blir hemma över helgen, sen får vi se när jag åker tillbaka :) Tar det som det kommer och vad som käns bäst ! =)

Nej nu ska jag nog dra mig till Spenst och göra lite ansträgningar innan helgen ;)

Ha det gott folk!

Kysss

En onämd blogg paus som antagligen fortsätter...

Hej, gud så illa det här går.. Bloggandet är inte min grej just nu! Allt annat kretsar runt en och när man väl sitter här finner man ändå inget att skriva :)

17 Maj firandet var bra, och Oslo på 17 maj var helt sinnes sjukt, folk ÖVERALLT! Undrar om jag någonsin sett så mkt folk på ett och samma ställe !? :P Men kul var det och det var ett måste att uppleva nu när man lever i Norge ;)

Shit alltså vad dagarna går fort när man har roligt, dagarna flyger iväg .. snart intar vi Juni månad, Hell yeah, det  innebär ännu mer sommar känsla! och en sommar som kan bli toppen =)
Grillsäsongen är igång och det grillas titt som tätt här på balkongen ! =) Vi har bokat Britney Spears biljetter vilket jag tror och hoppas kan bli en stor succé  ;) Goo brittan liksom ! Sen kan det även bjudas på en tripp till Gotland någon gång i sommar med min kära Markus, och Marcus och hans Ida =) En resa med lite svensson varning över det hela men det tror jag kan bli toppen med rätt sällskap och sol mm  ;)
Sen är jag fruktansvärt sugen på en P & L tripp också, det skulle nästan kunna vara den ultimata sommaren.. Men pricken över i:et skulle nog vara våran omtalade magaluf resa ? :) Den som lever får se !

Ja herregud, vet egentligen inte vad jag ska säga! Men en liten snabb titt i vad min sommar kommer erbjuda, och så mer där till självklart ! ;) Sommaren 09!

Ett grattis till Jennifer som fyllt 20 och till Jonna som snart fyller 20 måste nämnas! Tonåren bara flyger iväg och ni är stora på riktigt ! :D Love you! <3

Nej nu får det vara nog, och jag antar att det återigen blir ett blogg break för min del ! Men på återseende.. Håll utkik ;)

Puss & kram


Det känns som det var igår..

Heej, herregud vad jag haft en bra vistelse här i min hemort ! :)

Torsdagskvällen spenderades hos Jonna, med alla mina älskade som jag saknat så mkt! Det betydde, och det kändes som om det var igår vi sågs trots att jag inte träffat dom sen julas typ ! Det var som vanligt, samma gamla snack om allt och ingenting och man mår bara allmänt bra i sällskapet =) Det måste vara äkta vänskap.. Man vet att de finns kvar hur sällan man än ses ! =)
Sen kom fredagen och det blev en lugn dag och en galen utekväll på wickan med brudsen även då, Zandra hade åkt tillbaka till Borås men hann ju iaf se henne i torsdags! =) Ytterligare en sjukt lyckad kväll och att bara vara här igen och få träffa bekanda ansikten förgyller utgången.. Och sen kom lördagen, även då, trots hur man mådda laddade vi om och tog en utgång då med !  Var ju tvungen att hinna med att göra statten också innan jag åker tillbaka =) en lyckad kväll även det..
Igår styrde vi en sån där seg och mys söndag med flöt och film =)

Helgen har varit underbar! <3 Brudarna har varit runt mig större delen av helgen och det är fruktansvärt underbart, som jag saknat alla !

Imorgon tillbaka till Norge, dock väntas en fest även där! =) Återigen ett beer-call att ge sig in i ! Inget kan stoppa Arrmen och bliing !

Alla gillar brudar, brudar brudar brudar !




RSS 2.0