December!

Nu har det slagit om, första luckan på kalendern är öppnad och snön ligger fint på backen :) En ganska bra start på December.. igår firades också första advent, en egenskapad adventsljusstake, glögg och pepparkakor blev det och tro det eller ej men stjärnorna hänger i fönstret ! Vilken julstämmning vi börjar skapa =)

Helgen har varit bra.. Fredagen vart kanske inte helt som planerad då vi upptäkte att Taket var 23 i fredags och att det sedan kommer vara 18 års gräns. Men det är ju vår dagliga tur här i Norge.. men vi löste det ändå, ännu en galen kväll i Jessheim ;) Lördagen vart ganska lugn efter en hård fredagkväll med lite mys och skitsnack typ..

Nu väntar en jobb vecka och förhoppningsvis får vi börja med våra tester också ! Vill bli klar med dom, vill få ett schema och veta om jag jobbar över jul.. Jag vill vara hemma i jul =) 
Förhoppningsvis är min nästa hem visit nästa helg, runt lucia där.. Känns som det var länge sen man var hemma i Degerfors nu, saknar det faktiskt lite grann trots att livet här är great! :)


Puss


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0